PLATFORM PEMENANG ANUGERAH DALAM INDUSTRI, BEREPUTASI TINGGI
dagangan canggih dan terbaik dengan MetaTrader 4

Perdagangan di pasaran global melalui platform dagangan yang paling diiktiraf, maju dan mudah diakses secara global. Dilengkapi dengan alat carta yang moden dan lebih daripada 30 penunjuk teknikal untuk menyokong keputusan dagangan anda, MetaTrader 4 adalah penyelesaian utama anda untuk dagangan dalam talian.

MetaTrader 4 untuk Windows PC adalah platform dagangan yang boleh dimuat turun secara eksklusif untuk dagangan Forex dan niaga hadapan.

Dengan MetaTrader 4, peniaga boleh menganalisis pasaran global, melaksanakan operasi perdagangan, menjalankan robot dagangan automatik (Expert Advisor) dan menyalin perdagangan pelabur lain.

MUAT TURUN MT4

MetaTrader 4 untuk Android adalah aplikasi dagangan yang memberi pengguna akses mudah kepada akaun dagangan mereka, di mana sahaja mereka berada.

Dengan aplikasi mudah alih Android kami, peniaga boleh melakukan operasi dagangan mereka dengan pantas dan dengan serta-merta berkat ciri dagangan satu klik kami dan pelaksanaan pelaksanaan pesanan yang stabil.

MUAT TURUN APLIKASI

MetaTrader 4 untuk iPhone / iPad adalah aplikasi dagangan yang memberi pengguna akses berasaskan iOS ke akaun dagangan mereka dengan, di mana sahaja mereka berada.

Berdagang di mana sahaja dari peranti iPhone atau iPad anda, dengan carta interaktif masa nyata dan petunjuk teknikal, dan sokongan semua jenis mod pelaksanaan.

MUAT TURUN APLIKASI
Ciri MetaTrader 4
  • Antara muka yang mesra pengguna dengan 30 petunjuk teknikal
  • Carta interaktif dengan 9 tempoh masa, 23 objek analisis
  • Pelaksanaan pesanan DMA / STP berkelajuan tinggi
  • Tontonan pasaran & tingkap carta masa nyata
  • Penasihat Pakar (EA) untuk perdagangan automatik
  • Akses pantas dari PC, web dan peranti mudah alih
Scroll to Top